World of Warcraft

World of Warcraft gir nå spillerne dobbelt så mange erfaringspoeng

Blizzard gir et ekstra incentiv til å holde seg foran skjermen under koronavirus-krisen.

Blizzard

Også spillindustrien prøver på sin måte å bidra til å dempe effekten av den pågående koronavirus-pandemien, og nå har Blizzard kunngjort et nytt tiltak som i alle fall tilsynelatende er ment å gjøre karantenetiden lettere.

Utvikleren informerer nemlig at World of Warcraft-spillere nå får dobbelt så mange erfaringspoeng for aktivitetene sine i spillet, i det som er en tidsbegrenset bonusordning.

Til og med 20. april

Blizzard

– Om du holder deg innendørs og stadig returnerer til Azeroth, eller om du «levler opp» en annen figur, vil du få en spesiell bonus for å holde deg gående. Til og med 20. april 2020 vil alle spillere i Battle for Azeroth få en erfaringsbuff kalt «Winds of Wisdom», som øker erfaringspoengene med 100 prosent, skriver Blizzard.

Utvikleren opplyser at bonusen også omfatter både Starter Edition- og Legion-spillere, og at den gjelder selv om man benytter såkalt «heirloom»-utstyr, som brukes til å øke erfaringspoeng-raten i spillet.

Flere aktører i spillbransjen har forsøkt å tilpasse seg koronakrisen på ulike måter. Som Gamer.no nylig rapporterte har Pokémon GO for eksempel gjort det lettere å spille uten å være ute blant folk, og både Square Enix og en rekke indie-utviklere har gitt bort spill gratis for å få folk til å holde seg hjemme.

Trenger du flere måter å gjøre innetiden mer levelig på? Sjekk ut våre anbefalinger av nettbaserte flerspillerspill »

Siste fra forsiden