Poker og Pinball fra Crave

Crave har kunngjort to nye spill til konsoll: World Championship Poker og Pinball Hall of Fame.

World Championship Poker kommer med 18 ulike pokerspill, inkludert "Texas Hold'em", "Five Card Draw" og "Pineapple". For de som ikke har peiling på de ulike pokerspillene vil spillet heldigvis inkludere en rekke øvelser, samt hint og tips om gode strategier. Du får spille poker på seks ulike steder, inkludert et TV-studio og en elvebåt på Mississippi. Karakteren din kan du skreddersy selv, og her har du totalt 80 ulike muligheter til å endre på utseendet.

Spillet vil komme med mulighet for flerspiller over nettet, og PS2-versjonen inneholder støtte for Eye-Toy, slik at du kan studere motstandernes ansiktsuttrykk for å se om de bløffer eller virkelig har så gode kort på hånden som strategien deres tyder på. Dessuten vil spillet komme med støtte for "voice chat". World Championship Poker skal lanseres i årets fjerde kvartal, til konsoller og håndholdte systemer.

Pinball Hall of Fame er et flipperspill som vil lanseres med åtte klassiske flipperspill fra virkelighetens verden. De eldste spillene er fra 60-tallet, mens de nyeste er fra 90-tallet, og hvert flipperspill er nøye gjenskapt, med grafikk og lyd tatt direkte fra originalversjonene. Dessuten kommer spillet med historisk informasjon om alle spillene, samt et opplåsbart bonusspill.

Også Pinball Hall of Fame vil komme med et øvingsmodus for spillere som ikke er vant med denne typen underholdning, og det vil i tillegg inneholde støtte for at opp til fire spillere kan konkurrere mot hverandre. Pinball Hall of Fame utvikles av FarSight Studios, og skal etter planen lanseres i tredje kvartal 2004.

Siste fra forsiden