Politi og brannmenn i nytt skytespill

SCi har nylig kunngjort Roll Call, et innovativt skytespill der du får i oppgave å kjempe mot gjenger som har tatt overhånd i hjembyen din.

Roll Call (midlertidig tittel) foregår en gang i den ikke så alt for fjerne fremtiden, og følger hovedpersonen Nick Mason i et år av livet hans. Han har akkurat kommet hjem fra militærtjenesten, og finner ut at byen hans er ødelagt av gjengkriminalitet. Han blir raskt medlem av en elitestyrke som må kjempe mot gjengene ved hjelp av alle mulige midler, og jobben hans er å sørge for innbyggernes sikkerhet uansett hva det måtte kreve.

Du får direkte kontroll over politi, ambulansepersonell og brannstyrker, og må jobbe sammen for å redde liv og materielle verdier. Spillet er et førstepersons skytespill som lover en unik spillopplevelse både på nett og alene, og kommer med et innovativt kontrollsystem hvor du kan gi ordre ved hjelp av en mikrofon.

Roll Call er under utvikling hos Argonaut Games og skal gis ut av SCi Games en gang til neste år. Spillet kommer til Xbox og PS2. Her er de første Xbox-skjermbildene:

Her er de første PS2-skjermbildene:

Siste fra forsiden