Predator på byen

Lørdag kunngjorde Vivendi et nytt spill i Predator-serien, nemlig Predator: Concrete Jungle. Her foregår jakten i urbane bymiljøer.

Predator: Concrete Jungle er under utvikling hos Eurocom Entertainment, og vil komme til PS2 og Xbox mot slutten av året. Spillet er et tredjepersons actionspill hvor spilleren får rollen som den ultimale rovjegeren, Predator. Denne gangen jakter du på kriminelle, og jakten foregår i byen.

Spillet starter i 1930-årene, hvor en organisert gruppe kriminelle prøver å ta kontrollen over predatorene på jorda. Senere beveger vi oss til år 2030, hvor predatorene tar hevn. Ved hjelp av de avanserte våpnene, synsmodusene og hjelpemidlene vi kjenner fra filmene og spillene må du jakte på medlemmene av dette kriminalsyndikatet.

Spillet kommer med et responsivt kampsystem som vil tillate spilleren å tilpasse sine angrep til de ulike typene bytte, og får dessuten tilgang til en rekke kjente Predator-våpen (som "wristblades", "plasmacaster", "combistick", "speargun" og "smart disk"). I tillegg vil han naturligvis få predatorens karakteristiske evne til å gjøre seg usynlig.

Siste fra forsiden