Prince of Persia 2: Navn og trailere

Ubisoft har nå bekreftet den offisielle tittelen til Prince of Persia sin etterfølgeren. Samtidig har de lagt ut noen flotte filmer fra spillet.

Tidligere var det neste spillet med den persiske prinsen kun kjent som Prince of Persia 2, men i og med at det allerede finnes et spill med det navnet (Prince of Persia 2: The Shadow & The Flame fra 1993 - etterfølgeren til det opprinnelige Prince of Persia) var det nok mange som mente det ikke passet helt å gi The Sands of Time-etterfølgeren samme navn.

Nå er det klart at prinsens neste eventyr blir kjent som Prince of Persia: Warrior Within. Dette ble det rapportert om allerede i forrige uke, men det er først nå at Ubisoft har bekreftet tittelen. Prince of Persia: Warrior Within blir mye mørkere i stil enn Ubisofts første spill i serien, og den nye historien (som du finner informasjon om i en relatert artikkel) virker definitivt svært interessant.

I tillegg til å kunngjøre spillets offisielle tittel har Ubisoft lagt ut to filmer fra Warrior Within. Hver av dem er på ca. 20 MB, og begge fokuserer på kampsystemet i spillet. Du finner dem blant annet her:

Siste fra forsiden