Prince of Persia 2: Trailer og utgivelsesdato

Ubisoft har akkurat gitt ut en offisiell E3-trailer fra Prince of Persia 2, og samtidig har de fortalt når de venter å slippe spillet.

Nyversjonen av Jordan Mechlers klassiske Prince of Persia tok kritikere og spillere verden over med storm da det ble lansert i fjor, og ble et av de mest kritikerroste spillene i 2003. Prince of Persia 2 (midlertidig tittel, som helst ikke bør forveksles med etterfølgeren til det originale Prince of Persia) lover å føre videre det klassiske gameplayet fra forrige spill, men inkluderer blant annet et nytt og friere kampsystem.

I Prince of Persia 2 må prinsen legge ut på en lang og farlig reise for å forhindre sin egen død, som en gammel spåmann har forutsett. Denne reisen tar han med til en forhekset øy, hvor han må møte noen av frykteligste fiendene noensinne. Denne reisen og de farene prinsen møter vil bli den største prøvelsen i hans liv.

I tillegg til å lansere E3-traileren av spillet har Ubisoft nå fortalt at spillet er ventet i salg i november i år. Spillet utvikles hos Ubisoft Montreal, og skal komme til PC, PS2, GameCube og Xbox.

E3-traileren ser stort sett ut til å bestå av filmsekvenser fra spillet, men er for så vidt godt laget og verd en titt hvis du har bredbånd. Traileren er på 18 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden