Prince of Persia i rute

Sendt til masseproduksjon

Den akrobatiske prinsen fra Persia er klart for nok et comeback.

Ubisoft kan melde om at Prince of Persia er ferdigutviklet til Xbox 360, PC og Playstation 3. Dermed er spillet i rute til sin slippdato 4. desember på konsoll, og 11. desember på PC.

Vakre Prince of Persia.

Etter at du har gjort deg ferdig med spillet legger Ubisoft sterk vekt på at du skal kunne laste ned ekstra innhold som vil forlenge spillopplevelsen. Her vil man gi spillere nye opplevelser og fortelle friske historier.

En liten lekkasje her er at du skal kunne laste ned rollefiguren Altair fra Assassin's Creed, og bruke ham som din figur i stortittelen.

I det nye Prince of Persia er den grafiske stilen mindre realistisk og mer karikaturpreget enn tidligere. Det blir også et nytt kampsystem hvor du kjemper mot fienden en-mot-en.

Historien følger en ung vandrer som blir involvert i en konflikt mellom to guder. Den ene guden forgifter verden med sin ondskap, og vandrerens oppgave er å reise rundt og rense de utsatte områdene. Du kan selv velge hvilken rekkefølge du vil besøke de forskjellige områdene i, men de områdene du takler senere vil få sterkere fiender en de du starter med.

Anmeldelsen av spillet leser du selvsagt her på Gamer.no.

Siste fra forsiden