Prince of Persia: The Two Thrones

Ubisoft har akkurat utgitt en fersk video og noen skjermbilder fra Prince of Persia: The Two Thrones.

Etter eventyrene i Warrior Within vender Prinsen av Persia tilbake til Babylon med sitt livs kjærlighet, Kaileena. Her møtes han av et hjemland ødelagt av krig, og et folk som har vendt seg mot ham. Han blir fanget, og Kaileena finner ut at hun må ofre seg selv og slippe løs "The Sands of Time" for å redde ham.

Nå som han jages som en rømling finner han ut at tidligere kriger har gitt ham kraft til å slippe løs en dødelig, mørk versjon av seg selv, og at denne mørke personligheten gradvis er i ferd med å ta over kroppen hans. Dette gjør at du får spille Prince of Persia 3 som to ulike personligheter, hver med forskjellige våpen, kampteknikker, historier.

Videoen som varer litt over et halvt minutt viser slåssing, hopping og til slutt en liten smakebit på hvordan det vil arte seg når prinsen transporterer seg ved hjelp av en en vogn av type romersk med to hester foran (si fra hvis noen vet om et godt norsk ord for det).

Last ned videoen her:

En bunke nye skjermbilder kan oppleves på vår produktside for PC-utgaven. Prince of Persia: Kindred Blades utgis på PC, PlayStation 2, Xbox, GameCube og GBA til høsten.

Siste fra forsiden