Pro Evolution Soccer 5 får lanseringsdato

Det femte spillet i Pro Evolution Soccer-serien fra Konami lanseres på Xbox, PlayStation 2 og PC i slutten av oktober.

Normalt sett pleier lanseringene av Pro Evolution Soccer- og FIFA-serien å ligge tett, men i år har Konami valgt å holde tilbake sin fotballsimulator noen uker. Xbox- og PlayStation 2-versjonene vil lanseres 20. oktober, mens PC-versjonen kommer på markedet uken etter – 27. oktober. En PSP-versjon er ventet en gang i november, men ingen konkret dato er satt enda.

Årets utgave har flere forbedringer i forhold til tidligere utgivelser. Blant annet kan vi se frem til flere lisensierte klubber, inkludert Arsenal, Chelsea, Porto og Celtic. Totalt har Konami sikret seg lisensen på 57 nasjonale lag, over 130 klubblag og tusenvis av spillere fra flere kjente ligar i Europa. Et nytt treningsprogram vil gi deg enda bedre kontroll på ferdighetsutviklingen til laget ditt.

Konami har fortalt at Pro Evolution Soccer 5 har et større fokus på ballkontroll og den fysiske naturlige delen av fotball. Spilleranimasjonene er gjennomgått og forbedret fra forrige gang, og spilleren må virkelig kjempe om ballen, få total kontroll over pasninger, gjennombrudd og raske veggspill. Den kunstige intelligensen til keeperen har også fått seg et løft.

Alle versjonene har full støtte for spilling over nettet for fire personer, enten på lag eller mot hverandre. Det vil føres statistikk over dine egne og dine venners kamper, slik at man kan sammenligne prestasjonene hele veien. PSP-versjonen har støtte for flerspiller for to personer over trådløst nettverk.

Siste fra forsiden