Problemer også med Broken Steel

Var navnet tilfeldig valgt? Flere problemer har oppstått for Fallout 3-utviklerne.

Oppdatering 8. mai: Flere brukere både på vårt eget diskusjonsforum og spillets offisielle forum har nå fortelt at pakken fungerer som planlagt. Ergo krevdes det kun én re-publisering denne gangen, dog vil mange påstå det er én gang for mye.

Det er ikke mange ukene siden nettet flommet over av klagerop fra frustrerte spillere da den nedlastbare ekstrapakken The Pitt, til det kjempepopulære Fallout 3, gang på gang skapte problemer for de uheldige stakkarene som hadde kjøpt utvidelsen til sin Xbox 360. Det tok faktisk hele tre re-publiseringer av pakken før den endelig virket som tiltenkt, og selv da hevdet enkelte at det fortsatt kunne spores grove feil.

Man ville derfor anta at utgiveren av spillet, Bethesda, ville være ekstra nøye når de nylig lanserte den tredje utgivelsen til spillet. Nå rapporter derimot PC-spillere verden over at pakken rett og slett ikke vil la seg laste ned. Spillere som har kjøpt pakken forteller at man under nedlastingen mottar en kryptisk feilmelding som deretter avslutter nedlastingen.

Bethesda har på sine fora beklaget saken på det dypeste, og sier de gjør alt de kan for å løse problemet.

(Kilde: VG247)

Siste fra forsiden