The Witcher Netflix

Produksjonen av neste The Witcher-sesong er satt på vent

Netflix-serien blir også rammet av koronaviruset.

The Witcher.
Netflix

Netflix har bremset produksjonen av den andre sesongen av The Witcher på grunn av frykten for koronasmitte.For øyeblikket er produksjonen stoppet i to uker, men tidsrammen kan utvides. Dette melder Deadline.com.

The Withcer blir dermed den første serien produsert i Storbritannia som må sette produksjonen på vent som en følge av virusutbruddet. Planen skal fremdeles være å slippe serien i 2021.

I perioden skal alle på produksjonsteamet fremdeles få betalt.

I Nord-Amerika har samtlige Netflix-produksjoner blitt stengt ned allerede, noe som rammer serier som Stranger Things, Sex/Life og Grace and Frankie.

Vi likte The Witchers første sesong godt, men pekte på noen ankepunkter.

– Den første sesongen av Netflix' The Witcher er en sammensatt affære som har store oppturer og en liten håndfull mindre nedturer. Det serien gjør bra veier stort sett opp for det den gjør dårlig, og det hjelper selvfølgelig også at det aller, aller meste som foregår på skjermen tydelig er lagd med flere doser selvinnsikt. Det bøter ikke helt for den generelt litt keitete stemningen som preger deler av serien, men er man villig til å bli med på notene, skal dette likevel gå helt greit, skrev vi i vår anmeldelse.

LES OGSÅ: CD Projekt RED har planene klare for et nytt The Witcher-spill »

Siste fra forsiden