Project: Snowblind offisielt kunngjort

Eidos har nå kommet med den offisielle kunngjøringen av spillet som tidligere var kjent som Deus Ex: Clan Wars.

Vi har vært klar over dette spillet i en stund - først het det Deus Ex: Clan Wars, og siden skiftet det navn til Snowblind. Nå har Eidos justert litt på det navnet igjen, samtidig som de har kommet med den offisielle kunngjøringen av spillet. Project: Snowblind utvikles av Crystal Dynamics og er et førstepersons skytespill i "cyberpunk"-stil, som vil komme denne vinteren til PC, Xbox og PlayStation 2.

Spilleren får rollen som løytnant Nathan Frost, en elitesoldat som befinner seg i midten av en konflikt som foregår i 2065. Nå er han og en håndfull medsoldater strandet bak fiendens linjer i Hong Kong, hvor de var på oppdrag for en internasjonal fredsbevarende styrke som kalles Liberation Coalition. Her må de hindre en militant gruppe i å bruke et hemmelig våpen som vil kunne føre verden inn i en ny mørkealder.

Nathan har en rekke kybernetiske implantasjoner som har forbedret evnene og egenskapene hans, og naturligvis kan han bytte og oppgradere disse etter hvert som spillet utvikler seg. I tillegg har han en haug med høyteknologiske våpen og hjelpemidler som han kan bruke for å forbedre oddsene sine. Alle våpnene har for øvrig to ulike avfyringsmetoder.

I tillegg til en heftig enspillerdel lover Project: Snowblind flerspiller for opp til 16 spillere samtidig. Her får vi alle de klassiske modusene ("Deathmatch", "Capture the Flag", osv), og utviklerne lover at vi skal få tilgang til alle de høyteknologiske dippeduttene vi får leke med i enspillerdelen.

Her er en nylansert trailer fra spillet (ca. 11 MB):

Siste fra forsiden