Prøv Mafia 2 to uker før lansering

Prøv Mafia 2 to uker før lansering

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det lovende Mafia 2 ser ut til å være rett rundt hjørnet, med forbehold om enda flere utsettelser. Den 27. august skal vi endelig fordype oss i et av de mest utsatte og etterlengtede spillene noensinne.

Før den tid vil vi imidlertid få anledning til å teste spillet. 2K Games har nylig annonsert at en spillbar demo av gangsterspillet vil være tilgjengelig for alle den 10. august.

Demoen vil være spillbar på alle plattformer, og er satt til det glade femtitallet, selv om det fullverdige spillet vil ta for seg en vesentlig større periode på omtrent to tiår. I demoen får Vito, hovedpersonen i spillet, og hans to kompiser Joe og Henry beskjed om å tilintetgjøre gangstereren som går under navnet «The Fat Man».

I demoen vil vi få oppleve en bit av den fiktive byen Empire Bay i sin aller mest sommerlige og idylliske prakt, i tillegg til at vi loves heseblesende action.

Mafia 2 kommer til Xbox 360, Playstation 3 og Windows-PCer.

(Kilde: Pressemelding)

Les også: Stortitler lar vente på seg
Les også: Prøv Mafia 2 før lansering
Les også: Mafia 2 til sommeren


Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen