Psychonauts på vei til Europa

Det surrealistiske plattformeventyret Psychonauts får en europeisk lansering, og nå kan du laste ned en oppdatert demo av spillet.

Majesco er av en eller annen grunn veldig langsomme når det gjelder europeiske lanseringer av spillene sine, og det kritikerroste Psychonauts er dessverre ikke noe unntak. Nå har imidlertid Eurogamer snakket med den europeiske sjefen hos selskapet, som har bekreftet at de jobber med en "top-fem"-utgiver for den europeiske lanseringen av spillet (som kommer til Xbox, PS2 og PC).

Når denne lanseringen vil finne sted (og hvem den mystiske utgiveren er) vet vi ingen ting om. Mens du venter på den europeiske lanseringen kan du ta en titt på den oppdaterte demoen, som akkurat har blitt lansert. Denne ser ut til å komme med det samme innholdet som den første demoen, men med alle forbedringene fra den seneste oppdateringen for fullversjonen.

I demoen får du spille den første delen av Psychonauts, som foregår på en treningsleir for psykonautiske agenter - personer som løser verdensproblemene ved å gå inn i hjernene til de som forårsaker dem og drive ut de slemme tankene deres. Etter hvert får du også en tur inn i hodet til den militaristiske treningslederen din.

Spillet tilbyr mengder av humor (noe som strengt tatt må kunne forventes, med tanke på at hoveddesigneren er Tim Schafer, kjent fra en rekke av de aller beste og morsomste eventyrspillene fra LucasArts sin storhetstid), samt spennende og til tider surrealistisk kartdesign. Du finner demoen ved å følge disse lenkene:

Siste fra forsiden