Psychotoxic

NuClearVision og Whiptail Interactive har nå lansert den offisielle engelskspråklige demoen av det apokalyptiske skytespillet Psychotoxic.

I Psychotoxic spiller du Angie Prophet, som er halvt menneske og halvt engel. Året er 2020, stedet er New York og verden har et ørlite problem: Apokalypsen. En slemming ved navn Aaron Crowley er i ferd med å påkalle apokalypsens fire ryttere, og den eneste som kan stoppe ham og redde verden er, naturligvis, Angie.

Som halvt engel har hun en rekke spennende egenskaper, og den mest spesielle av disse er uten tvil evnen til å gå inn i andres tanker. Faktisk foregår en tredjedel av spillets 23 brett i drømmeverden. Dette skulle gi spillet en ganske unik atmosfære, samtidig som utviklerne har fått en unnskyldning til å gjøre spennende og uvanlige ting med gameplayet og gi spillet en helt særegen visuell stil.

Psychotoxic er allerede ute i Tyskland, og den engelske versjonen skal etter planen lanseres i mars. Det er Whiptail Interactive som står for den internasjonale utgivelsen. For mer informasjon om spillet kan du besøke produktsiden vår eller det offisielle nettstedet (lenken finner du nederst på siden).

Den offisielle engelskspråklige demoen av Psychotoxic inneholder to brett; havnebrettet fra den forrige demoen og et nytt brett som foregår i et underjordisk garasjekompleks. Installasjonsfilen er på 209 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden