Pusur har mareritt på DS

The Game Factory har kunngjort Garfield's Nightmare for Nintendo DS.

Garfield's Nightmare er et plattformspill hvor den feite, late og til tider litt ondskapsfulle katten Pusur har et mareritt. Matglad som han er, har spiste han seg stappmett på pizza, lasagne og smultringer like før han gikk til sengs, og nå har han en drøm som er så fæl at han ikke klarer å våkne opp. Vekkerklokka hjelper ikke, for den er i ustand etter å ha fått litt for røff behandling.

Pusurs mareritt oppleves gjennom 16 utfordrende brett, og hvert av disse inneholder en bit av den knuste vekkerklokka. Omgivelsene inkluderer steder som et hjemsøkt slott, et rike i skyene, en lavaverden og et vinterlandskap. Disse stedene hadde sikkert vært veldig hyggelige, om det ikke hadde vært for de mange monstrene som bor der.

Underveis som du spiller får du låse opp skjulte minispill, og alle disse benytter seg av den trykksensitive DS-skjermen på en eller annen finurlig måte. Dessuten må du hele tiden sørge for å samle sammen alt du kommer over av mat, for selv i drømmene sine blir Pusur raskt sulten. The Game Factory forteller at de planlegger å lansere Garfield's Nightmare den 9. mars 2007. Spillet kommer kun til Nintendo DS.

Siste fra forsiden