Puyo Pop Fever for PSP og DS

Ignition har kunngjort at de vil stå for den europeiske lanseringen av hjernetrimspillet Puyo Pop Fever for PSP og DS.

Sega-spillet Puyo Pop er et av de hjernetrimspillene som aldri ser ut til å dø. Sammen med titler som Tetris og Puzzle Bobble, har det dukket opp i utallige versjoner for utallige plattformer, og nå er Puyo Pop Fever på vei til Nintendo DS og Sony PSP. Den europeiske lanseringen er det Ignition som skal stå for, og spillet skal komme i salg senere i år.

Målet i Puyo Pop Fever er å slå sammen likefargete blobber, noe som får dem til å forsvinne. Selvfølgelig kan du prøve å arrangere det slik at du får slått sammen mange blobber samtidig, eller skape omfattende kjedereaksjoner. Jo bedre du gjør det, jo større problemer skaper du for motstanderen, som får et hagl av ubrukelige steiner ned på spillområdet sitt når du lager heftige kjedereaksjoner.

Puyo Pop Fever kommer med flere typer moduser, inkludert "fever mode" og et omfattende opplæringsmodus. Vi får også 13 forskjellige figurer, samt mulighet for at to spillere kan kjempe mot hverandre (som vanlig i Puyo Pop-spillene - uten tospillermodusen blir det egentlig ikke like morsomt). På DS kan i tillegg åtte spillere prøve spillet uten at mer enn en av dem behøver å eie kassetten.

Siste fra forsiden