Pyro-oppdatering på torsdag

Finn frem fyrstikkene

Valve har annonsert at Team Fortress 2 får ny gratishelg og stor oppdatering allerede torsdag.

Som vi meldte i forrige uke, er en oppdatering til Pyro-klassen i Team Fortress 2 på vei. Natt til i dag bekreftet Valve at oppdateringen er nærmere unna enn man kanskje hadde trodd. Allerede torsdag kan man tre inn i en flammesikker drakt, ettersom serverne kommer til å stå i full fyr og flamme.

I oppdateringen finner vi 35 prestasjonsmedaljer samt tre opplåsbare våpen til Pyro-klassen. Videre kommer det to nye brukerskapte kart, som Valve legger ved for for å «vise alle Team Fortress 2-spillere det flotte arbeidet som gjøres i nettsamfunnet».

Gamer.no har full kontroll på fyrtøyet!

Den lovede «Meet the Sniper»-videoen vil bli tilgjengelig senere i dag, og føyer seg inn i rekken av de morsomme klassepresentasjonene, hvor vi tidligere har blitt introdusert for «Engineer», Heavy, «Scout», Soldier og «Demoman».

Hvis du fremdeles ikke er overbevist om Team Fortress 2s genialitet, eller imponert over at Gamer.no kåret det til fjorårets beste konkurranseopplevelse, kan du laste det ned og spille det gratis via distribusjonstjenesten Steam hele helgen. Ingen røyk uten ild, og alle som vil bli toast kan henvende seg denne vei på fredag: [Gamer.no]EmmJay står parat.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er PC-versjonen som får oppdateringen. Valve har tidligere uttalt at de gjerne også vil oppdatere konsollversjonene, men på grunn av at dette ofte må gjennom byråkratiet til Sony og Microsoft, er det ikke så gunstig å oppdatere disse så ofte. Se ikke bort fra at det på et tidspunkt vil komme en oppdatering til konsoll, men det er ventet at Valve holder igjen og lager en større «oppdateringspakke».

Siste fra forsiden