Pyro-oppdatering til Team Fortress 2

Svi ned huset

Valve slipper snart en ny oppdatering til kritikerroste Team Fortress 2, med Pyro-klassen i sentrum.

For en liten måned siden kom den første store oppdateringen av skytespillet Team Fortress 2 ut. Den gang ble det lagt til en helt ny spillmodus, samtidig som Medic-klassen fikk sine egne prestasjonsmedaljer og muligheten til å låse opp helt nye våpen.

Valve informerer på sine sider om at deres neste oppdatering er rett rundt hjørnet, og denne gangen er det nærkampsklassen Pyro som får ansiktsløfting. I tillegg til å tilby opplåsbare våpen og medaljer som Medic-klassen fikk sist, kommer de også til å gjøre grunnleggende balanseendringer med klassen.

Et av de nye våpnene, «Axetinguisher», er også avslørt. Denne er lik øksen som klassen har fra før av, men gjør bare halvparten så mye skade – med mindre motstanderen er antent, da er du garantert kritisk treff hver gang.

I tillegg til Pyroens ansiktsløfting, vil oppdateringen også inneholde en av de karakteristiske «Møt»-videoene. Fra før av har vi fått møte Engineer, Heavy, Scout, Soldier og Demoman, og denne gangen går turen til Sniper.

Valve sier at de «nesten er ferdige» med oppdateringen, hvilket oversatt fra Valve-språk skulle bety at den kan ventes om nærmere fem-seks måneder.

Siste fra forsiden