Racingmoro fra Empire

"Årets mest avhengighetsskapende spill!" forteller pressemeldingen entusiastisk, og med utviklerne av Micro Machines 2 bak rattet skal vi ikke se bort i fra at den har rett.

Mashed er tittelen på det som kan bli årets store overraskelse, og spillet blir allerede beskrevet som årets mest avhengighetsskapende spill av The Official PlayStation 2 Magazine. Spillet kommer til PS2, Xbox og PC denne sommeren.

Mashed er et bilspill hvor du ser handlingen ovenfra. Fire spillere kjører mot hverandre, og må bruke alle mulige midler for å vinne. Hvis evnene dine som racerbilsjåfør ikke er gode nok kan du for eksempel benytte deg av mange spennende våpen for å bli kvitt raske motstandere.

For å gjøre det enda mer interessant kan spillere som er slått ut fremdeles påvirke resultatet, ved at de har mulighet til å sende missiler etter deg eller de andre gjenlevende bilene på banen. Kanskje det ikke var så smart å ydmyke kameraten din likevel?

Mashed inneholder 13 fantasifulle baner som foregår i varierte miljøer som skoger, ørkenlandskap og snødekte fjell. Hvert miljø har sin egen bil som er spesiallaget for akkurat det miljøet. Spillet kommer med ni høyteknologiske våpen, inkludert maskingevær, granatkastere, missiler, hagler, oljeutslipp, flammekaster, miner, tønnebomber og blendende signallys.

Bilspill sett ovenfra er sjelden kost i disse dager, men de som har god hukommelse vil utvilsomt huske at denne sjangeren står for noen av tidenes mest avhengighetsskapende spill. Ignition, Death Rally og MicroMachines-serien er bare noen eksempler på klassiske spill fra sjangeren, og forhåpentligvis vil Mashed føye seg pent inn i denne rekken når det kommer i butikkene til sommeren.

Her er de første skjermbildene:

Siste fra forsiden