Lagendringer i Noreg før WESG - Counter-Strike: GO

«Radifaction» erstatter «jkaem» i WESG for Noreg

Stortalentet gleder seg til å delta i den gjeve Counter-Strike-turneringen, og har tro på avansement.

Fabian Fjeldvik/Gamer.no

HLTV rapporterte sent torsdag kveld at Noreg, laget som skal representere Norge i WESG-turneringen i Barcelona 23. - 26 november, bytter ut klubbløse Joakim «jkaem» Myrbostad med BX3-spiller Haakon «Radifaction» Tholo.

I Barcelona kjemper laget om 12 plasser i hovedturneringen som spilles i Kina tidlig neste år. Noreg har blitt plassert i gruppe sammen med Godsent, Team Ukraine, North Academy og Team Endpoint.

Kampene ser du fra 23. november på WESG sin egen Twitch-kanal »

–Det er absolutt en av de kjekkeste beskjedene jeg har fått

DETTE ER NOREG

Vis mer

Ruben «Rubino» Villarroel
Haakon «Radifaction» Tholo
Morten «zEVES» Vollan
Jørgen «Cromen» Robertsen
Ole Kristian «Marcelious» Langan

Tholo selv sier at han ikke vet helt sikkert hvorfor Myrbostad gikk ut av laget, men har en mistanke bak hva det gjelder.

– Det kan jeg ikke si med sikkerhet, men jeg tror ikke han spiller alt for mye Counter-Strike for tiden, og at dette er en del av grunnen.

Haakon «Radifaction» Tholo går inn for Noreg. Her under sluttspillet i Telenorligaen.
Fabian Fjeldvik/Gamer.no

Tholo forteller at når han fikk beskjeden om at han skulle være med på laget, ble han ekstremt lykkelig.

–Det er absolutt en av de kjekkeste beskjedene jeg har fått. Det å få muligheten til å spille med folk som faktisk kan skikkelig Counter-Strike er utrolig gøy.

Hovedpersonen selv sier også at han gleder seg til å møte de beste spillerne i verden, og vil ta med seg erfaringen videre uansett resultat.

– Dette blir en fin mulighet til å vise seg frem på. Det blir naturligvis veldig kjekt å spille mot folk som spiller på de absolutt beste lagene i verden, og det er en flott måte å få erfaring på.

Ryktene rundt Tholos videre fortsettelse i BX3 har vært et hett tema de siste månedene. Spilleren selv tar det hele med ro.

– Jeg blir i BX3 helt til et mer fristende tilbud flyr forbi. For øyeblikket er jeg særdeles fornøyd med hvordan BX3 som organisasjon har behandlet oss som spillere. Jeg og resten av laget har bare gode ting å si om BX3. Ingenting er bestemt enda, og jeg har fortsatt lyst til å spille med de jeg allerede spiller med.

Les også
Gamer.no viser «Rain» i heftig CSGO-turnering denne helgen

Selv om laget har fått en gruppe med et par solide lag, frykter ikke Tholo noen. Han mener Noreg har gode sjanser for å gå videre.

– Jeg gleder meg mest til å spille skikkelig Counter-Strike. Vi har verken fått den letteste eller vanskeligste gruppen. Gruppen vår inneholder flere av verdens beste spillere, men jeg ser ikke på det som noe hinder. Spiller vi på vårt beste, skal det ikke være noe problem med å kvalifisere seg i det hele tatt, avslutter Tholo.

Siste fra forsiden