Apeks signerer «Radifaction»

«Radifaction» hentes til seriemester Apeks - «Polly» blir trener

Hele stallen er nå under fulltidskontrakt.

Haakon «Radifaction» Tholo er klar for den ferske seriemesteren Apeks.
Sindre Stien/Good Game

DISSE SPILLER FOR APEKS

Vis mer

Anders «aNdz» Kjær
Kristian «akEz» Kornbakk
Sander «Grus» Nordeide Iversen
Erik «truth» Hansen Dyrnes
Haakon «Radifaction» Tholo

Pål «Polly» Kammen (trener)

Ole «Marcelious» Langan (benket)

Rundt halvannen måned er gått siden Apeks avduket hjemkomsten til Erik «truth» Hansen Dyrnes. Samtidig ble også Ole «Marcelious» Langan benket. Mandag formiddag bekrefter den ferske seriemesteren i en pressemelding at Haakon «Radifaction» Tholo er hentet fra Nordavind. Samtidig trer Pål «Polly» Kammen inn i rollen som trener for Apeks.

Sportslig leder i Apeks, Kenneth Johansen forteller at de testet ut samarbeidet med Tholo i rundet en måned før avtalen ble annonsert mandag.

– Vi begynte å teste Haakon for en måneds tid siden, men det har ikke vært kontinuerlig på grunn av ferie. Både Haakon har vært på ferie, i tillegg til at laget har hatt felles ferie, sier Johansen som ikke vil gå inn på detaljene rundt overgangen, men bekrefter at spilleren hentes fra Nordavind.

SE OGSÅ: Påmeldingen til Telialigaen er åpnet

Signerer begge fulltidskontrakt

Pål «Polly» Kammen blir trener i Apeks.
Mohammed Barzinje/Good Game

Både Tholo og Kammen signerer fulltidskontrakt ut 2019. Apeks bekrefter også i pressemeldingen at Langan fremdeles er benket og under deltidskontrakt med klubben.

– Ole har kontrakt med oss ut 2019 og vi kommer til å ha en tett dialog med han om hans rolle videre, forteller Johansen på spørsmål om Langans fremtid i klubben.

Tholo, som ble benket av Nordavind til fordel for Haris «H4RR3» Hadzic i kjølvannet av finaletapet mot nettopp Apeks i Telialigaen, får nå en ny sjanse til å vise seg frem. Han er fornøyd med rammene som er satt rundt laget.

– Det å være en del av Apeks er herlig. Opplegget rundt organisasjon virker utrolig bra og jeg føler at laget får den støtten som er nødvendig for å komme langt, sier Tholo i pressemeldingen.

For Kammen blir det en ny utfordring når han trer inn i trenerrollen til den ferske seriemesteren.

– Å bli trener er selvsagt en veldig spennende utfordring. Det har alltid vært ambisjonen å gå inn i en slik rolle etterhvert, så det er morsomt og motiverende å prøve noe nytt. Tiden vil vise hvor godt egnet jeg er i en slik rolle, men føler jeg har veldig mye jeg kan hjelpe laget med etter mange års erfaring som spiller. Laget er stappfullt av potensiale som vi må prøve å få ut, så forhåpentligvis går vi en spennende tid i møte, forteller Kammen i pressemeldingen.

Siste fra forsiden