Rapture utvides

2K Games inviterer på utvidet undervannsmoro.

Til tross for at det ikke ble riktig så godt mottatt som forgjengeren, hersker det ingen tvil om at Bioshock 2 alt i alt var et godt spill. 2K Games tok oss atter tilbake til den sinnsyke undervannsbyen Rapture, hvor vi denne gang fikk oppleve perspektivet fra en av de såkalte Big Daddys.

Den største forandringen fra det første Bioshock var spesielt tempoet, som denne gang i langt større grad fokuserte på hissige ildgivninger og eksplosive kamper. Og om blodtørsten fortsatt hungrer etter mer ... blod, kan 2K Games nå friste med mer moro. Den nylig annonserte nedlastbare tilleggspakken Protector Trials lover tonnevis med hektiske kamper og hurtig action.

Tilleggspakken lar spillere gjennomgå en serie av "enkle, men samtidig vanskelige" utfordringer fordelt over områder allerede sett i enkeltspillerdelen. Nærmere bestemt vil spillere måtte beskytte sin lillesøster fra bølger av fiender mens hun sanker ADAM.

I tillegg til den nye modusen, tilføyer tilleggspakken også seks nye brett, tre vanskelighetsnivåer og et fåtall nye achievements/trofeer.

Det er altså ikke veldig mye nytt i ordets rette forstand, men heller en resirkulering som samler spillets mest hektiske sekvenser. 2K Games kan forøvrig fortelle at den kommende tilleggspakken vil bli den første av flere, og at pakke nummer to vil utvide enkeltspillerbiten ved å "fortsette historien og bygge videre på fortellingen om den fortapte undervannsbyen".

Protector Trials slippes 3. august til både X360, PS3 og PC. Prisen er satt til 400 Microsoft poeng for PC og X360, mens Playstation-eiere må regne med cirka en femtilapp.

(Kilde: CVG.com)

Siste fra forsiden