Rare vil utvikle spill til DS

Ved å søke etter arbeidskraft til å utvikle spill til DS, har Microsoft-eide Rare nå bekreftet at de vil jobbe med titler for Nintendos håndholdte.

Det Microsoft-eide spillutviklerselskapet Rare, som står bak det utgitte spillet Conker: Live and Reloaded og de kommende Xbox 360-spillene Kameo: Elements of Power og Perfect Dark Zero, søker nå etter flere medarbeidere som kan fylle nødvendige posisjoner til å utvikle spill til Nintendo DS.

På seksjonen over ledige jobber, går det frem at de søker tegnere og programmere til å arbeide med prosjekter til Nintendo DS. Det har over lang tid pågått rykter om at Rare jobber med Nintendo, fordi firmaet har utviklet GBA-spill etter at Microsoft kjøpte dem opp. Det er tydelig at oppkjøpet ikke binder Rare til å utvikle spill eksklusivt for Microsoft eller Xbox.

Mange spekulerer i om dette kan bety at vi vil se en kobling mellom Xbox 360- og DS-spill utviklet av Rare, med tanke på at begge konsollene tilbyr trådløst nett. Men da kommer også spørsmålet om Nintendo noen gang vil tillate en kobling mot en konkurrerende maskin.

Siste fra forsiden