Rayman 4 er kunngjort

Den geniforklarte spilldesigneren Michel Ancel jobber med Rayman 4, og spillet kommer i salg den kommende julen.

Franskmannen Michel Ancel er en av de mest populære spilldesignerne for tiden, og det er ikke helt uten grunn. Ikke bare skapte han det første Rayman-spillet, men han stod også bak det mildt sagt fabelaktige Beyond Good & Evil, og var i tillegg hoveddesigneren på Ubisofts King Kong-spill. Nå er han i full gang med Rayman 4, sammen med resten av utviklerne i Ubisofts Montpellier-studio.

Rayman 4 kommer i salg til julen, og det er i praksis det eneste vi vet om spillet. Ubisoft forteller også at spillet vil lanseres på dagens og neste-generasjons konsoller, og selv om de ikke spesifikt nevner noen PC-versjon, skulle det ikke forundre oss om Rayman dukker opp på PC også, slik han har for vane med å gjøre. Ubisoft-sjefen Yves Guillemot forteller:

- Rayman er en av de franchisene som viser Ubisofts egenskap til å lage figurer og universer som appellerer til alle slags spillere. Vi forventer at det nye Rayman-spillet kommer til å feie spillerne av føttene.

Så nå vet dere det. Vi kommer utvilsomt tilbake med mer informasjon om Rayman 4 i løpet av året, etter hvert som vi får den fra Ubisoft.

Siste fra forsiden