Rayne biter fra seg på PSP

Den forførerske vampyrheltinnen Rayne kommer til PSP, mens utviklerne av de to forrige BloodRayne-spillene jobber med et spill basert på den kommende filmen Aeon Flux.

Agent Rayne er nå i ferd med å gjøre sin debut på en håndholdt plattform. Majesco har nemlig kunngjort at de har leid inn utvikleren Full Fat til å lage en PSP-versjon av BloodRayne, som har fått det fantasifulle navnet BloodRayne PSP. Det nye spillet vil utforske forhistorien til denne barmfagre vampyren, noe som blant annet betyr at vi får stifte nærmere bekjentskap med karakterer som har blitt drept i løpet av de to forrige spillene (pluss helt nye karakterer vi aldri har møtt før).

I tillegg kommer BloodRayne PSP med mulighet for at to spillere kan slå seg sammen og kjempe mot levende og døde fiender i et nytt kooperativt modus, over trådløst nettverk. Majesco lover også at spillerne skal få slå seg løs i ekstremt brutal kamp med et unikt "kill"-system, som gir dem poeng basert på hvor godt de klarer å lenke sammen kombinasjonsmanøvere. Disse poengene kan blant annet brukes til å låse opp nye måter å ta livet av fienden på.

Mens Full Fat jobber med BloodRayne PSP, gjør utviklerne av de to første BloodRayne-spillene, Terminal Reality, noe helt annet. De har nemlig fått i oppdrag å lage en spillversjon av den kommende filmen Aeon Flux. Spillet skal etter planen lanseres omtrent samtidig med filmen, altså til høsten. Hvorvidt den europeiske lanseringen finner sted samtidig med den amerikanske vet vi ikke (Majesco har til nå ikke vært helt flinke til å fokusere på det europeiske markedet).

Filmen følger den kvinnelige agenten Flux, som skal infiltrere verdens siste gjenlevende bystat, Bregna. Der skal hun drepe byens leder, på oppdrag for en opprørergruppe. På innsiden oppdager hun imidlertid en rekke hemmeligheter som kompliserer situasjonen hennes dramatisk. Det eneste vi vet om spillet er at Charlize Theron spiller Flux (som hun gjorde i filmen), og at det ser ut til å være et tredjepersons snike-action-spill.

Siste fra forsiden