Red Dead Online-betaen har begynt

De som kjøpte spillet tidlig får slippe til først.

Rockstar Games

Rockstar er klar til å begynne offisiell testing av flerspillermodusen til Red Dead Redemption 2 – kalt Red Dead Online. Betaperioden sparkes i gang for utvalgte spillere den 27. november, og rulles etter hvert ut til alle før slutten av måneden.

Således skal de første bli de første

Spillere får slippe til flerspillerdelen i tur og orden.
Espen Jansen/Gamer.no

I en pressemelding forteller utvikleren at betadørene åpnes gradvis, for å unngå overbelastning for serverne. Først ut – altså 27. november – er spillere som kjøpte Ultimate-versjonen av Red Dead Redemption 2, gitt at de har løst inn Online-koden som fulgte med i pakken. Deretter slipper spillere til basert på hvor tidlig de kjøpte hovedspillet:

  • Onsdag 28. november: Alle som spilte Red Dead Redemption 2 på 26. oktober.
  • Torsdag 29. november: Alle som spilte før 29. oktober.
  • Fredag 30. november: Alle som eier Red Dead Redemption 2.

Etter hvert som man får tilgang er det bare å trykke på knappen for Online i hovedmenyen. Deltakelse i flerspillerdelen krever naturlig nok at konsollen din er koblet til Internett.

Cowboylek med venner

Red Dead Online funker omtrent som hovedspillet, bortsett fra at du deler verdenen med andre.
Rockstar Games

Red Dead Online-betaen lar spillere ta sine første skritt ut i en ny og åpen Western-verden, som du ikke bare får utforske selv, men som deles med andre spillere. Testdeltakere får lage sin egen figur, og tilpasse både utseende og egenskaper basert på ønsket spillestil.

Så står man fritt til å gjøre omtrent hva man vil, og Rockstar beskriver opplevelsen slik:

– Utforsk verdenen alene eller sammen med venner. Dann eller bli med i en gjeng for å ri rundt med opptil syv spillere. Samle dere rundt leirbålet, dra på jakt eller fisking, besøk byer, kjemp mot fiendtlige gjenger og angrip skjulestedene deres, let etter skatter, utfør oppdrag og møt kjente figurer fra spillets fem stater, eller ta opp kampen mot andre spillere i strid eller gjennom konkurransebaserte utfordringer.

Når Red Dead Online kommer ut av betafasen er foreløpig uvisst.

Red Dead Redemption 2 fikk toppkarakter av vår anmelder.
– En opplevelse helt utenom det vanlige »

Siste fra forsiden