Red Dead Redemption 2-feil gjør at noen figurer forsvinner fra leirplassen

Rockstar retter opp i feilen, og har kommet med en midlertidig løsning.

Rockstar

En av de sentrale mekanikkene i Red Dead Redemption 2 er leirplassen til Van Der Linde-gjengen. Her kan spillere finne oppdrag, dele på dagens fangst eller slå av en prat med andre gjengmedlemmer, men nå viser det seg at sistnevnte ikke alltid fungerer som det skal.

Ved leieren kan du blant annet stifte bekjentskap til de andre medlemmene i Van Der Linde-gjengen.
Espen Jansen/Gamer.no

I løpet av den siste uken har flere spillere meldt om gjengmedlemmer som forsvinner tidlig i spillet og aldri vender tilbake til leieren. Det viser seg at Red Dead Redemption 2 har en feil knyttet til nettopp dette, og Rockstar jobber med å finne en løsning.

Mister ingen oppdrag

Rockstars nettsider for kundestøtte forteller utvikleren at problemet er knyttet til et oppdrag kalt Polite Society, Valentine Style i spillets andre kapittel. Hvis man på noe tidspunkt feiler oppdraget og laster inn fra et tidligere sjekkpunkt vil hele fire figurer fordufte fra leieren, inkludert Sadie Adler og John Marston.

En fiks vil implementeres i en kommende oppdatering for spillet, men teamet har ikke sagt noe om når den kan forventes. I mellomtiden er det mulig å unngå feilen ved å ikke bruke «Retry Checkpoint»-funksjonen under det nevnte oppdraget. I stedet må du avbryte oppdraget og begynne det forfra igjen om du mislykkes.

Dersom du allerede er forbi den biten av spillet sitter du i saksa. Rockstar påpeker riktignok at de bortkomne figurene fortsatt vil dukke opp dersom de har et oppdrag for spillere. Det man i stedet går glipp av er de mange samtalene og filmsekvensene som bidrar til å etablere det tette båndet som eksisterer mellom de ulike gjengmedlemmene. Ved begynnelsen av kapittel fire vender alle tilbake til leieren uansett.

Les også: Slik får du betydelig bedre kontrolloppsett i Red Dead Redemption 2 »

Siste fra forsiden