Redd universet med matte

Lær matematikk på DS

Majesco kombinerer læring og underholdning med en ny utgave av Math Blaster.

Galaksen styres av onde roboter, og hele universets skjebne står på spill. Helter med mangelfulle mattekunnskaper kan la være å melde seg til tjeneste, her trengs det noen som kan gangetabellen på rams.

Math Blaster er en gammel PC-serie som lærer unger matematikk på en underholdende måte, og Majesco har nå kunngjort at serien for første gang kommer på DS med spillet Math Blaster in the Prime Adventure.

I dette spillet skal du reise gjennom universet og bekjempe slemminger med hjelp av grunnlegende mattekunnskaper. Siden spillet hovedsakelig er myntet på barn vil det høyst sannsynlig ikke be deg regne ut kvadratroten av 2456, men gir oppgaver basert på enkel addisjon, subtraksjon og multiplisering.

I tillegg til å redde galaksen med matte kan du også spille mot opptil tre kamerater og imponere dem med din briljante hjerne.

Math Blaster kommer ut i statene senere i år, men har foreløpig ikke fått noen europeisk slippdato. Foreldre som ønsker ungene skal bruke spilltiden sin til noe fornuftig får krysse fingrene for at spillet også kommer til vår del av verden.

Siste fra forsiden