Redfall

Redfall gir deg våpen og egenskaper til å slakte vampyrer akkurat som du vil

Det neste fra Dishonored-utvikleren har fått dato og ny trailer.

Redfall var blant spillene som ble vist frem under onsdagens Xbox Developer Direct. Arkane vartet opp med en lengre presentasjon av vampyrspillet, med mer informasjon om hvordan opplevelsen fungerer.

Redfall.
Bethesda

Den 12 minutter lange videoen – som du kan se over – introduserer spillets titulære øy. Ifølge utvikleren er dette den største verdenen teamet har skapt til nå, og enten alene eller sammen med venner får spillere utforske alt fra bydeler og forsteder til avsidesliggende fabrikker.

Hvert område er stappfullt av vampyrer som må utryddes for å nå det endelige målet om å bli kvitt samtlige monstre på øya. I kjent Arkane-stil er det full valgfrihet for hvordan man utfører oppdrag, med for eksempel sniking eller mer aggressiv bruk av skytevåpen.

Ved siden av hagler, maskingevær og pistoler har Redfalls fire spillbare figurer også et hendig utvalg av unike egenskaper. Etter hvert som du spiller får du låse opp nye evner og verktøy via spillets talenttre, med mulighet til å tilpasse opplevelsen etter ønsket spillestil.

Den nyeste Redfall-traileren avslørte også slippdato for spillet. Lansering er satt til 2. mai, og du kan spille på PC eller Xbox Series X/S. Redfall blir også tilgjengelig på Game Pass fra dag én.

LES OGSÅ: Goldeneye kommer til Switch og Xbox på fredag »

Siste fra forsiden