Regelendringer i FIFA 13-turneringen

Vi foretar noen endringer for å slå ned på juks

Som følge av en dramatisk vekst i linjebrudd (folk som bryter nettforbindelsen midt i kampen) endrer vi formen for kamputfordring i FIFA 13-turneringen vår. Dette er for å ivareta deltakerne i turneringen som følger prinsippene om god sportsånd.

For de fleste oppleves det som svært frustrerende å vinne en kamp for så å oppdage at motstander kopler av prøver å innrapportere seier.

Kampene i kveld 13. november avlyses. Dette er for å gi alle god tid til å sette seg inn i den nye kampformen.

Slik skal man spille

  • Utfordre til rangert vennskapskamp. Bruk online spillerstall!
  • Du som kopler deg opp til din motstander må sjekke at motstander har satt opp riktig. Ellers risikerer du at han har toppet laget sitt kunstig.

Slik sjekker du at motstander ikke har egendefinert spillerstall

Prøv å overføre en spiller fra et hvilket som helst annet lag til ditt lag valg. Dersom dette går har ikke utfordreren valgt online spillerstall. Ta bilde for å dokumentere. Send deretter melding på kampsiden om at du oppretter på nytt for dere. Opprett kamp og utfordre motstander med online spillerstaller.

I rangerte kamper loggføres resultatene. Det betyr at deltakere lett kan laste opp bilde som viser kampresultat og hvem som spilte hvilket lag. Husk å rapportere resultat og laste opp bilder umiddelbart etter kampen er spilt. Vi trenger bilde(r) som viser begge deler: kampresultat og som identifiserer deltaker og laget deltaker spilte.

Vi spilte uavgjort, hva gjør vi?

Dere spiller en ny kamp, sjekk igjen at det spilles med online spillerstall. Dersom også denne kampen blir uavgjort avgjøres resultatet ved loddtrekning.

De som taper på loddtrekning etter to uavgjorte kamper vil kunne spille igjen i en egen kortere, spesialturnering for en ny sjanse til å komme til sluttspillet.

Vi vil i løpet av 13. november utestenge kontoer tatt i juksing eller grove brudd på våre regler. Utestengelsen varer i fire måneder for alle våre konkurranser.

Siste fra forsiden