The Gatekeepers vant nedrykkskvalifiseringen

Regjerende seriemester Gatekeepers berget plassen i Telenorligaen

Måtte gjennom kvalifiseringskamp mot 2. divisjonslag.

Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Regjerende seriemester The Gatekeepers har hatt en skuffende sesong. Laget ble på forhånd av sesongen tippet inn i sluttspillet, men lagendringer like før overgangsvinduet stengte gjorde sesongen tøffere enn man hadde forventet.

Det hele endte opp med at laget kom på åttendeplass i det ordinære seriespillet, og måtte ut i kvalifiseringskamp mot tredjeplassplasserte Botlancers i 2. divisjon.

Botlancers overrasket alle med å ta en overveldende seier på første kart, før Gatekeepers snudde det hele på hodet og vant de neste to kartene med solid overtak.

Håper å bygge nytt lag til neste sesong

DISSE SPILTE FOR THE GATEKEEPERS

Vis mer

Philip «Philip» Løseth
Leif Eirik «zeptyy» Johnsen
Tony «NiTo» Nilsen
Kasper «Ka$per» Løvold
Magnus «Zealot» Angard

Kaptein i The Gatekeepers, Philip «Philip» Løseth, sier at det har vært en lang og tøff sesong, men sier han er glad for at laget berget plassen i ligaen.

– Det føles selvfølgelig veldig bra å berge plassen, så det er noe å spille for neste sesong. Det har vært en krevende sesong der ting ikke har gått etter planen. Vår siste lagoppstilling ble kastet sammen grunnet overgangsvinduet, noe som gjorde at vi aldri fikk testet om vi var en gjeng som passet sammen.

Han sier også at det har vært uenigheter innad i laget om ambisjonene de har hatt.

– Etter min mening har ønsket om å utvikle seg og det å spille masse vært svært splittet. Dette skinner gjennom i resultatene i Telenorligaen. Neste sesong gjør jeg som i fjor, og finner meg en ny lagoppstilling, kanskje med noen fra laget, kanskje ikke. Det må jeg nesten se an, sier Løseth.

Philip «Philip» Løseth håper å finne nye spillere til neste sesong.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

The Gatekeepers er en kjent og stor klubb, som før sesongen gikk inn som sponsor bak den regjerende seriemesteren. Løseth sier at han ikke vet om de vil være med videre inn i neste sesong.

– Er usikker på hvordan det blir med klubben. Det ble sagt forrige sesong at det var i hovedsak meg de ville bygge på, og at jeg selv valgte de i lagoppstillingen. Om jeg har mistet troen fra dem er fortsatt litt uvisst for meg, siden vi ikke har gått inn på dette spesifikt enda, forteller Løseth.

På spørsmål om han har spesifikke spillere i tankene til neste sesong, forteller Løseth at han ikke helt vet hva han gjør enda.

– Jeg har flere spillere jeg ønsker å spille med, men jeg har mulighetene åpne enn så lenge i tilfelle jeg ser noen nye spesielle jeg vil prøve på laget. Nå som vi har satt opp Norwegian Pro League på FACEIT har vi mange sultne nye spillere som jeg får sett litt av, så ser frem til det, avslutter kapteinen.

Les også
Bli kjent med CS:GO-seriemesterens nye daglige leder

Siste fra forsiden