League of Legends

Reiser til USA for å spille League of Legends

Jørgen «Hatrixx» Elgåen reiste grytidlig mandag morgen, og er klar for Tempo Storm.

Her er Elgåen fra Telenorliga-finalen på SpillExpo 2016.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Jørgen «Hatrixx» Elgåen har lang fartstid i norsk og europeisk League of Legends. Det siste året har han konkurrert i Tyrkisk Champions League for HWA Gaming. Utenom sesongen deltok han også i «Scouting grounds» for det europeiske Challenger-laget FC Schalke 04, mens han i tillegg fikk tid til å delta i finalen av Telenorligaen for nDurance Gaming – på bursdagen sin. Nå går reisen videre til Nord Amerikansk Challenger Series (NA CS) og laget Tempo Storm.

Skal spille med LCS-veteran

Jørgen «Hatrixx» Elgåen fra SpillExpo 2016.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Nå skal nordmannen prøve seg på den Nord-Amerikanske Challenger-ligaen i vårsesongen. Challenger-ligaen (CS) i League of Legends er det nest øverste nivået i regional League of Legends. Det høyeste er League of Legends Champion Series (LCS). I Tempo Storm skal han blant annet spille med veteranen Ales «Freeze» Knezinek, som tidligere har spilt for H2K.

For å kvalifisere seg til League of Legends Champion Series må Elgåen og Tempo Storm plassere seg blant de to beste lagene i Challenger Series i vårsesongen. Deretter må de hevde seg i en opp/nedrykk-turnering mot de tre dårligste lagene fra LCS før sommersesongen begynner.

Spillrulett
1373 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden