Relansering for Steel Battalion

Steel Battalion (Xbox), krigsspillet som følger med en enorm joystick på hele 40 knapper, blir igjen lansert over hele Europa.

Dermed åpner Capcom for enda flere spillere som er villig til å investere litt ekstra i spillopplevelsen sin. I følge spillgiganten ble fjorårets lansering en stor suksess, og folk tydde til online-auksjoner for å sikre seg den rimelig eksklusive joysticken.

Steel Battalion er et krigsspill hvor du blir plassert i en såkalt "Mech" - en stålgigant på to ben som du selv skal manøvrere. Gjennom Xbox Live vil spillere også kunne gå mot hverandre i grupper på opp til fem spillere.

Den nye lanseringen vil inkludere joysticken, det originale spillet samt en ny utgave med navnet Steel Battalion: Line of Contact. Sistnevnte introduserer blant annet 10 nye kjøretøyer til spillet. Noen pris har Capcom enda ikke opplyst om, men du bør forvente deg en vesentlig høyere pris pågrunn av den inkluderte joysticken.

- Vi visste hele tiden at etterspørselen for Steel Battalion ville være høy, og vi er glad for at vi nå kan tilby denne unike spillopplevelsen til flere Xbox-eiere. Og når Steel Battalion: Line of Contact støtter Xbox Live, kan spillere inkludere seg selv i seriøs onlinekrig, kommenterte David Miller, markedssjef for CE Europe.

Siste fra forsiden