Remedy og PopTop med nye spill

Veteranene i Remedy (Max Payne) og PopTop (Railroad Tycoon 3) jobber begge med nye og spennende prosjekter.

Remedy introduserte seg selv på spillarenaen med kultklassikeren Death Rally, men det var først med Max Payne at de virkelig tok steget inn blant kremen av spillutviklere. Derfor er det naturligvis knyttet store forventninger til det neste prosjektet deres (som kommer til PC og neste-generasjons konsoll), og nå har de gitt ut den første informasjonen.

Spillet heter Alan Wake, og beskrives som en psykologisk actionthriller. Skal vi dømme etter den korte traileren som er lansert på spillets nettsted (sammen med to flotte bilder), ser det ut til å bli et tredjepersons actionspill. Det sies også at historien og dialogene er skrevet av Sam Lake, som stod for historien i Max Payne-spillene. Mer vet vi for øyeblikket ikke, men du kan stikke innom spillets nettsted (lenken finner du nederst på siden) for å gjøre deg opp din egen mening om spillet.

PopTop Software har også en historie preget av kritikerroste titler, og nå har de lagt damplokomotivene og sjørøverne på hyllen for å konsentrere seg om et nytt prosjekt; Shattered Union. Dette spillet, som skal gis ut av 2K Games, beskrives som et actionfylt turbasert strategispill, og foregår i et USA hvor U-en ikke lenger gjelder. Det er borgerkrig i statene, og du må sørge for at din side vinner.

Spillet ser ut til å foregå i moderne tid, og skal vi dømme etter skjermbildene vil det minne litt om Massive Assault og Domination. I tillegg til kampanjen, hvor du må forene statene ved å banke livskiten ut av de andre fraksjonene, får du mulighet til å spille på nett mot andre spillere. Konseptet høres definitivt ikke ille ut, og det er gledelig å se et nytt strategispill som ikke følger det generiske sanntidssporet som er så populært for tiden.

Siste fra forsiden