Retroaction i november

Square Enix med ninjaspill

Oppfølgeren til det gamle arkadespillet Legend of Kage kommer snart til Europa.

Noen spillserier blir konstant beriket med oppfølgere og tilleggspakker, andre må vente i flere år før det kommer et nytt spill. For det gamle arkadespillet Legend of Kage tok det drøyt tjue år før det kom en oppfølger. Denne skal nå utgis i Europa av Square Enix.

Ninjaer er sårbare for harde slag mot kroppen.

The Legend of Kage 2 er et DS-spill som følger den samme enkle handlingen som originalen. En jente blir kidnappet av en krigsherre, og en tapper ninja legger av sted for å redde henne og stoppe krigsherrens onde planer.

Denne gangen er det to ninjaer som drar av sted for å redde jenta. Du kan enten spille som mandige Kage og kappe opp fienden med sverdet ditt, eller som jenteninjaen Chihiro, som bruker en lang stav når hun kjemper. Hver av dem har sin egen kampstil og historie.

Kage og Chihiro har alle de ferdighetene vi forventer fra ninjaer, og kan blant annet hoppe over høye trær og løpe opp vegger. De har også sytten forskjellige magiske angrep å ty til. Disse kan gjøre alt fra å skape skyggekloner av brukeren, til å brenne fienden med søyler av ild eller tilkalle drager.

– DS-eiere som også er fans av retrospill har mye å se fram til i The Legend of Kage 2. Denne typen action er sjelden kost på konsollen, så dette er en perfekt anledning for gjenoppta bekjentskapet med dette klassiske arkadespillet, hevder John Yamamoto fra Square Enix i en pressemelding.

The Legend of Kage 2 kommer en gang i november.

Siste fra forsiden