Retroaction til DS og PSP

Arkanoid og Space Invaders Extreme

Ubisoft vil gi ut Arkanoid DS og Space Invaders Extreme i Norge.

Ubisoft har fortalt at de vil distribuere to nye Taito-spill i Norge i sommer. Disse er Arkanoid DS (for DS, tro det eller ei) og Space Invaders Extreme (for DS og PSP).

Space Invaders Extreme

Space Invaders Extreme er en oppgradert versjon av selve bestefaren til alle skytespill, Space Invaders. Som i originalen styrer du et lite romskip nederst på skjermen mens horder av romvesener kommer glidende ovenfra.

I denne utgaven kan du få kraftige oppgraderinger til våpnene dine, inkludert en diger laserstråle som lett pløyer gjennom alle fiender på skjermen. I tillegg må du bryne deg på sjefsfiender og overleve runder der romvesenene kommer stormende mot deg i stedet for å følge sine normale mønstre.

DS-versjonen av Space Invaders Extreme kommer med trådløs flerspiller (både lokalt, med Download & Play, og gjennom Wi-Fi Connection) og en onlinebasert toppliste. PSP-utgaven har også trådløs flerspiller, samt musikk skrevet av en rekke populære DJ-er.

Arkanoid DS

Brikkeknusing på DS

Arkanoid DS er en oppdatert versjon av klassiske Arkanoid, som tok det urgamle Breakout-konseptet til et helt nytt nivå da det ble lansert i spillehallene på åttitallet.

Som vanlig kontrollerer du et plateaktig skip i bunnen av skjermen, og må knuse brikker ved hjelp av en ball. Spillet kommer med flere ulike spilltyper, 140 brett og et oppdragsmodus der hver runde får ulike regler.

I tillegg kan vi glede oss til trådløs flerspiller for opp til fire spillere og onlinebaserte topplister.

Siste fra forsiden