Richard Burns Rally

SCi har akkurat gitt ut en trailer til den svært realistiske rallysimulatoren Richard Burns Rally.

Petter Solberg sin gamle lagkamerat, Richard Burns, er dessverre ikke å finne i årets rallymesterskap, men spillet hans er likevel på vei. Richard Burns Rally er, som navnet tilsier, et nytt rallyspill, og det er ventet utgitt i mai. Spillet kommer til PS2, Xbox og PC.

Utviklerne av Richard Burns Rally valgte tidlig å gå for realisme fremfor arkade, og resultatet kan bli det som i ettertid vil bli sett på som rallyspillenes Grand Prix Legends. I dette spillet er praktisk talt alle detaljene på plass, og utviklerne hevder det er det mest realistiske rallyspillet noensinne.

Det fører naturligvis til at det kan bli vrient for nybegynneren, men frykt ikke; ved hjelp av Richard Burns sin rallyskole kan du få opplæring i de grunnleggende teknikkene, samt mer avanserte manøvre som trengs hvis du har tenkt å slå deg opp blant de store gutta.

SCi har akkurat gitt ut en trailer til Richard Burns Rally. Den varer i over to minutter og inneholder både virkelig film og film fra selve gameplayet. Traileren er på 26 MB og du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden