Richard Burns Rally

SCi og Warthog har akkurat gitt ut en stor og lang video fra Richard Burns Rally, som viser massevis av gameplay fra dette kommende rallyspillet.

Utviklerne av Richard Burns Rally valgte tidlig å gå for realisme fremfor arkade, og resultatet kan bli det som i ettertid vil bli sett på som rallyspillenes Grand Prix Legends. I dette spillet er praktisk talt alle detaljene på plass, og utviklerne hevder det er det mest realistiske rallyspillet noensinne.

Det fører naturligvis til at det kan bli vrient for nybegynneren, men frykt ikke; ved hjelp av Richard Burns sin rallyskole kan du få opplæring i de grunnleggende teknikkene, samt mer avanserte manøvrer som trengs hvis du har tenkt å slå deg opp blant de store gutta.

Den nye videoen er på hele 100 MB, og varer i fem minutter. Hvis du er lei av intetsigende videosnutter som viser masse action, men som ikke gir noe som helst inntrykk av hvordan selve spillet arter seg, er denne videoen midt i blinken for deg. Den viser tre gjennomkjøringer av samme fartsetappe (spillets korteste, som er en del av rallyskolen), og du ser det hele fra tre ulike kameravinkler.

Videoen kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden