Seriemester Riddle med nytt lag

Riddle annonserer sitt nye League of Legends-lag

– «Crazy Rudolf» er den beste norske Top Lane-spilleren siden «Speedshift», sier Riddles trenerduo.

Mohammed Barzinje i Riddle er meget fornøyd med å få inn et nytt League of Legends-lag.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

DETTE ER TELENORLIGAEN:

Vis mer

Norsk seriespill i Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone, Overwatch og Rocket League med 450 000 kroner i rene pengepremier i 2017.

Toppdivisjonen i hvert spill består av de ti beste i landet. Etter ni serierunder avsluttes det hele med et sluttspill mellom de fire beste.

Alt du bør vite om Telenorligaen »

Fjorårest soleklare seriemester i League of Legends, Riddle, har nettopp annonsert sin nye lagoppstilling til sesongstarten i Telenorligaen 27. august. Med seg får laget to trenere, Torbjørn «Stareye» Berg og Bjørn-Vegar «iHansen» Hansen.

Spillerne er en god blanding av unge fremadstormende talenter, og spillere med Telenorliga-rutine. Riddle-sjefen selv, Mohammed Barzinje, sier at han gleder seg til en meget spennende sesong.

– Det har blitt gjort en fantastisk jobb av trenerne når vi har sett etter spillere. Jeg tror det blir en spennende sesong av Telenorligaen.

Ønsker å forsvare tittelen

DETTE ER RIDDLE

Vis mer

Ruben «Crazy Rudolf» Eik (Top Lane)
Andreas «Skude» Skude (Jungle)
Pål William «Brosjan» Oyewumi (Mid Lane)
Felix «Laatch» Melin (ADC)
Oddvar «Archilles» Jakobsen (Support)

Begge trenerne er meget fornøyde med jobben de har gjort under utvelgelsen, og forteller at de tok seg god tid til å se over mange kandidater.

– Rundt en måneds tid etter Telenorliga-finalen annonserte vi at vi skulle ha prøver for hele laget vårt. Det var cirka samme tid som vi annonserte at vi skulle jobbe sammen som trenere denne høsten. Vi endte opp med å vurdere over 30 spillere til forskjellige roller, av dem var det spillere som sendte søknad, og flere som vi inviterte selv. Selve prøveperioden varte i litt over to uker, forteller trenerne.

Trener i Riddle, Torbjørn Berg har sammen med sin trenerkollega håndplukket laget.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Trenerne begrunner hvorfor de har valgt ut alle spillerne, på spørsmål rundt utvelgelsen fra Gamer.no.

– «Crazy Rudolf» er den beste norske Top Lane-spilleren siden «Speedshift». Uslepen diamant som kommer til å ta Telenorligaen med storm. «Skude» er en ledertype, god til å styre laget i riktig retning. Forvent mye av han denne sesongen. «Brosjan» er en solid spiller som kan dra frem alle typer helter, uavhengig av hva som er normen. «Laatch» har ekstremt stort potensiale. Hvis han ikke allerede er den beste ADC-spilleren i ligaen, så vil han bli det i løpet av sesongen. «Archilles» er solid på alt, har allerede god synergi med «Brosjan» og «Laatch».

Selv med en helt fersk lagoppstilling, mangler det ikke på selvtilliten til trenerduoen. Målet for sesongen er skyhøyt, og det er opp til hele laget med trenere å levere til forventningene.

– Målet er å vinne alt vi deltar i med hardt arbeid, masse trening, forberedelser, god arbeidskultur og talent som allerede er på et høyt nivå som skal enda høyere, avslutter Berg og Hansen.

Siste fra forsiden