Riddle henter Counter-Strike-lag

Riddle signerer 1. divisjonslag i Counter-Strike

Kjøper opp plassen i Telenorligaens øverste divisjon fra Widowmakers.

Christian «kSwitch» Lorange (til venstre) , Snorre «fletch» Granerud (i midten) og Christoffer «hEllberg» Andersen (til høyre) signerer for Riddle.
Fabian Fjeldvik/Eivind von Døhlen/Montasje Gamer.no

DISSE SPILLER FOR RIDDLE

Vis mer

Christian «kSwitch» Lorange
Snorre «fletch» Granerud
Christoffer «hEllberg» Andresen
Thomas «Vertigo» Andresen (innbytter)
Even «nafu» Leirvik (innbytter)

Riddle skaffer seg et Counter-Strike-lag og kjøper opp Telenorligaen-plassen til Widowmakers. Det skjer under en uke etter at samarbeidet med Sarpsborg 08 ble annonsert.

Christian «kSwitch» Lorange, som forlot Stabæk Momentum nylig signerer for Riddle. Fra Widowmakers melder Snorre «fletch» Granerud, Thomas «Vertigo» Andresen og Even «nafu» Leirvik overgang. I tillegg er også Christoffer «hEllberg» Andersen tilbake i norsk Counter-Strikes øverste sjikte.

Riddle har snust på Counter-Strike som spilltittel tidligere, da de hentet Dead On Arrival for å spille under Riddle-banneret før sluttspillet i Telenorligaen våren 2018. Til Gamer.no forteller daglig leder i Riddle Mohammed Barzinje at de lenge har fulgt utviklingen, og så muligheten da Lorange forlot Momentum.

– Vi har lenge fulgt med på Counter-Strike, det har vært noe vi lenge har hatt ambisjoner om å satse på, men ikke har hatt muligheten til før nå. Vi tok derfor kontakt med «kSwitch» når han bestemte seg for å forlate Momentum. Vi ønsker nå å langsiktig bygge et lag sammen, og bli blant de beste i Norge i tillegg til å ta steget ut internasjonalt.

LES OGSÅ: Momentum inngår samarbeid med Stabæk - omdøpes til Stabæk Momentum

Langsiktig prosjekt

Mohammed Barzinje og Riddle har skaffet seg et Counter-Strike-lag.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Selv har Barzinje stor tro på sitt nye lag, men understreker at dette er et langsiktig prosjekt.

– Jeg har troa på spillerne, dette er tross alt et langsiktig prosjekt i startfasen nå denne sesongen. Vi gir spillerne spillerom til å utvide seg samt finne ut om de faktisk passer bra sammen.

– Hva betyr avtalen for spillerne som nå går inn i Riddle?

– Spillerne får nå muligheten til å utvikle seg under Riddle-paraplyen. Vi skal støtte spillerne våre der det er behov. Vi har med oss Robin «fADE» Gulliksen som manager slik at spillerne blir godt ivaretatt og har noen å sparre med. Jeg og Robin jobber tett sammen på kontoret vårt i Fredrikstad, forklarer Barzinje.

Riddle står med et strålende utgangspunkt før fortsettelsen av sesongen og deler førsteplassen med Apeks. Selv håper Barzinje laget vil være blant de fire beste når tabellen gjøres opp, men mener at en plass utenfor topp fire ikke vil være fullstendig krise.

– Vi har som alltid en målsetning om å nå sluttspillet. Vi i Riddle enten vinner eller lærer, så om vi ikke når sluttspillet så lærer vi av feilene våre og forbedrer oss til neste sesong.

Les også
Store endringer i vårens League of Legends-lag i Telialigen

Mandag kveld møter Riddle Infurity. Barzinje er spent før den første kampen til Riddle i seriespillet, men tror at laget sikrer tre poeng.

– Jeg er veldig spent, personlig er jeg League of Legends-entusiast men jeg har troa på en 2-0-seier, avslutter Barzinje.

LES OGSÅ: Nordavind bytter ut nesten hele Counter-Strike-laget - satser mot verdenstoppen

Tre faste og to midlertidige spillere

Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Christian «kSwitch» Lorange som nå har signert for Riddle er strålende fornøyd med den nye avtalen.

– Avtalen med Riddle virker veldig lovende. Begge parter har som mål å satse langsiktig og tror Riddle er et perfekt sted for meg og laget mitt til å utvikle seg. Hovedmålet er å komme oss i toppen av Norge. Deretter er målet å ta steg internasjonalt.

Lorange forteller at dette ikke var årsaken til at han nylig forlot Momentum.

– Det var ikke grunnen til at jeg forlot Momentum. Det var en mulighet som kom etter jeg annonserte at jeg var ledig på markedet.

Den påtroppende Riddle-kapteinen forteller at de per i dag kun står med tre spillere på fast basis.

– Per dags dato har vi kun tre spillere I laget som en kjerne, og to innbyttere. «hEllberg», «fletch» og jeg utgjør kjernen. «nafu» og «Vertigo» er innbyttere inntil videre, også vil vi finne spillere som vi vil etablere inn i laget etterhvert. Målet er å satse langsiktig og jeg tror det kan være starten på noe bra, avslutter Lorange.

Mandag klokken 20:00 møter Riddle Infurity. I skrivende stund er det ingen som har satt seg opp til å sende kampen.

Siste fra forsiden