League of Legends / Gigacon 2016

Riddle valset over motstanden på Gigacon

Slo deres egen klubbeier i finalen av League of Legends-turneringen.

Klubbeier Mohammed Barzinje i Riddle deltok også i turneringen.
Eivind Von Døhlen / Gamer.no

Riddle Elektroniske Sportsklubb hadde få problemer i League of Legends-turneringen på årets Gigacon. Klubben, som foreløpig ligger på en annenplass i Telenorligaen i League of Legends, stilte med to lag i et tynt felt med i alt tolv deltakere.

Riddles førstelag var tilnærmet toppet, og besto av Simon «Slemp» Ellefsen, Tri Tin «k0u» Lam, Sander «Zhandia» Skogstad, Nikolai «Mood» Martinsen og Joachim «Accziz» Torsvik. Dette mannskapet møtte ikke på store utfordringer i en turnering hvor de var den eneste store organisasjonen som deltok.

Møtte klubbeieren i finalen

Mohammed Barzinje er eier av Riddle, og stilte selv i turneringen som spiller for laget Washed Up. Dette laget besto også av en tidligere Riddle-spiller, i tillegg til to spillere de ikke var kjent med fra før. Barzinje sier at de satte opp laget for å ha det gøy, og får å se hvor langt de kunne komme.

RIDDLE BESTO AV:

Vis mer

Simon «Slemp» Ellefsen (Top)
Tri Tin «k0u» Lam (Jungle)
Sander «Zhandia» Skogstad (Mid)
Nikolai «Mood» Martinsen (ADC)
Joachim «Accziz» Torsvik (Support)

WASHED UP BESTO AV:

Øystein «Ostn» Dahlberg
Salar «Ry1ez» Pooriyan
Mohammed «KekMek» Barzinje
Magnus «Maknooze» Knutsen
Emilie «Your Welcome» Tønnessen

Til deres egen overraskelse spilte de seg hele veien til finalen, hvor de møtte på Riddles førstelag. Som forventet var Riddle dominerende mot klubbeieren i finalen, hvor de avsluttet helgen med en 3–0-seier. De tar med seg 20 000 kroner for førsteplassen, mens Washed up får 12 500 kroner. Barzinje er forståelig fornøyd med arrangementet fra Riddles side.

– Riddle er fornøyd med en 1. og 2. plass på Gigacon, spillerne koste seg på eventet og vi gleder oss allerede til neste år, sier han til Gamer.no.

Siste fra forsiden