Rise of the Godslayer i butikkene

Conans online-epos utvides.

Det norskutviklede massive rollespillet Age of Conan har måtte tåle mye kritikk siden spillets lansering i 2008. Men etter at Craig Morrison nok en gang ble hentet inn som reddende engel har det gått oppover for rollespillet. Age of Conan er i dag det spillet det egentlig burde vært når det ble lansert, og mer til. Store forventninger er knyttet til utvidelsen Rise of the Godslayer, som nå er tilgjengelig både i butikk og på nett.

Denne utvidelsen skiller seg ut fra andre utvidelser av samme type. Rise of the Godslayer vil selvsagt også gi spillere massevis av nytt innhold, men i stedet for å øke nivåbegrensningen har Funcom fokusert på å gi spillere mer å gjøre underveis i levelinga. Man kan si at spillet forbedres i bredden, og ikke bare høyden.

Vakkert.

Den store nyheten med utvidelsen er det nye området Khitai. Dette østlige riket skal være annerledes enn alt annet vi har sett i Hyboria til nå, og området vil være spekket med nytt innhold. I tillegg har Funcom innført et nytt fraksjonssystem, vil du velge å jobbe deg til topps i en utvalgt fraksjon eller forråde dine brødre underveis?

Utvidelsen vil legges ut for salg sammen med hovedspillet i én pakke, for de som enda ikke har våget seg inn i Hyboria. Veteraner kan installere utvidelsen direkte fra spillets hjemmeside.

Les også:Spill Age of Conan gratis
Les også:Funcom vil ha deg tilbake
Les også:Barnevennlig MMO fra Funcom


Siste fra forsiden