Robots-spill på vei

Vivendi har fortalt at de vil gi ut spill basert på den kommende animasjonsfilmen Robots, fra folkene bak Ice Age.

Som vanlig med spill basert på filmer, vil Robots komme til det meste av plattformer på markedet. Eurocom vil utvikle versjoner til PS2, Xbox, GameCube og PC, mens Griptonite Games vil stå for en GBA-versjon. Spillet skal etter planen lanseres i løpet av det første kvartalet av 2005, altså omtrent samtidig med filmen det er basert på.

I Robots får du rollen som filmens hovedperson, Rodney Copperbottom, og må lede ham gjennom en rekke eventyr i et forsøk på å redde robotenes verden fra en ond tyrann som har tatt over makten. Spillet vil integrere innhold fra filmen, som karakterer, grafikk og animasjoner, noe som forhåpentligvis vil sikre en følelse at du faktisk spiller i filmens mekaniske univers.

Gameplayet i Robots består av en blanding av utforsking, oppgaveløsing og kamp. Spillet lover spektakulære grafikkeffekter og store områder hvor du står fritt til å gå hvor du vil. Etter hvert som du spiller kan du oppgradere karakteren din med bonusevner, nye deler og smarte mekaniske duppeditter som kan komme til nytte på dine eventyr. I tillegg til en rekke karakterer fra filmen fortelles det at du vil få møte over 40 originale karakterer laget spesielt for spillet.

Vi vil komme tilbake med mer informasjon om dette spillet etter som vi får tak i den.

Siste fra forsiden