Rockford på ny skattejakt

10tacle har kunngjort at de vil bringe åttitallsklassikeren Boulder Dash til PSP og DS.

Tyske 10tacle Studios har signert en avtale med den amerikanske utgiveren First Star Software, som gir dem rettighetene til å lage og gi ut et Boulder Dash-spill for PSP og DS. I åttitallsklassikeren Boulder Dash fikk vi kontroll over Rockford, en skattejeger som lagde tunneler gjennom en serie spillbrett fulle av diamanter, monstre og steiner som truet med å falle ned når han gravde under dem.

Vi har ikke fått spesielt mye informasjon om hva vi kan forvente oss av denne nyversjonen, men 10tacle forteller at de vil legge til en rekke nye gameplayelementer for å gi eventyrene en frisk og moderne stil, og revitalisere den gamle spillhelten. Det er imidlertid det gamle action/hjernetrim-gameplayet fra originalspillene som ligger som et fundament for spillopplevelsen.

10tacle Studios vil lansere det nye Boulder Dash-spillet i løpet av andre halvdel av 2007. Om du heller vil gjenoppleve originalen, kan du for eksempel kjøpe samlepakken First Star Software's Greatest Hits, som i tillegg til de fire første Boulder Dash-spillene inneholder titler som Bristles, Astro Chase og Flip & Flop (i originalutgaver, som kjøres ved hjelp av medfølgende emulatorer).

Siste fra forsiden