Dan Houser - Absurd Ventures in Games

Grand Theft Auto-gründer Dan Houser starter nytt selskap

Absurd Ventures in Games.

Illustrasjonsbilde fra Red Dead Redemption 2, som Dan Houser var med å lage.
Rockstar Games

Snaue 16 måneder etter at han forlot toppjobben i Rockstar Games har Dan Houser startet opp et nytt selskap. Houser tar på seg sjefshatten hos Absurd Ventures in Games, men akkurat hva selskapet skal drive med er enda uvisst.

Som VGC melder ble en oppføring for Housers nye prosjekt oppdaget hos Companies House, som fører en liste over selskaper registrert i Storbritannia. Oppføringen er vag på detaljene, men bekrefter at Absurd Ventures in Games skal operere innen underholdningssektoren.

– Utvikling av ferdiglagd og interaktiv fritids- og underholdningsprogramvare, lyder forklaringen på hva selskapet skal drive med.

Potensielt kan dette bety at Houser er tilbake for å lage spill. Polygon påpeker riktignok at det også kan bety at selskapet skal drive investering eller backing av andre utviklere eller studioer.

I løpet av sine to tiår i Rockstar var Dan Houser tungt involvert i flere av selskapets største suksesser. Sammen med sin bror, Sam Houser, har han levert både Grand Theft Auto- og Red Dead Redemption-spill, i rollen som alt fra produsent og forfatter til stemmeskuespiller.

LES OGSÅ: Rykte: – Grand Theft Auto VI skal komme ut i 2025, og kan ha et bykart som endrer seg over tid, ikke ulikt Fortnite »

Siste fra forsiden