Rockstar Dundee - Ruffian Games

Rockstar har kjøpt opp Crackdown 2-studioet

Ruffian Games omdøpes til Rockstar Dundee.

Rockstar Games

Ryktene om Rockstars oppkjøp av det skotske utviklerstudioet Ruffian Games ble offisielt bekreftet denne uken. I en pressemelding forteller Rockstar-eier Take-Two at kjøpet er gjennomført, men noen pris ble ikke offentliggjort.

LES OGSÅ: Vår Crackdown 2-anmeldelse »

Ruffian har sluttet seg til Rockstar-familien.
Rockstar Games

Ruffian – opprinnelig grunnlagt i 2008 – er best kjent for sitt arbeid med Crackdown 2, og har også hjulpet Microsoft på prosjekter som Halo: Reach og Crackdown 3. Akkurat hva teamet skal drive med hos Rockstar er foreløpig uvisst, men medgrunnlegger Billy Thompson har store forhåpninger for samarbeidet.

– Vi er utrolig spente over å bli med i Rockstar-teamet. Ikke bare får vi muligheten til å jobbe med noen av de mest vellykkede underholdningsproduktene i verden, men Rockstars investering i studioet vårt er et flott tegn for videre utbygging av spillutvikling her i Skottland.

Med kjøpet bytter studioet navn fra Ruffian til Rockstar Dundee, etter studioets kontorer i Dundee i Skottland. Ellers fortsetter ting som før, med Thompson og medgrunnlegger nummer to, Gary Liddon, bak rattet.

– Det gleder oss å få med Ruffian i Rockstar Games-familien. Ruffian-teamet er et dyktig tillegg til Rockstars globale studioer, og vi gleder oss til å jobbe sammen på fremtidige prosjekter, sa Rockstar-sjef Sam Houser om oppkjøpet.

LES OGSÅ: Rockstar-topp Dan Houser er ferdig i selskapet »
LES OGSÅ: Rockstar lover bedre arbeidsforhold for sitt neste prosjekt »

Siste fra forsiden