Rockstar lager skolespill

Rockstar Games har nettopp kunngjort Bully, et spill hvor du får rollen som en noe problematisk skoleelev.

Det er ikke ofte vi får se spill som foregår i skolegården, i alle fall ikke fra vestlige utviklere. Med mindre vi regner billigspillet Skool's Out, fra MuckyBaby, må vi sannsynligvis helt tilbake til Skool Daze for å finne en tittel hvor handlingen foregår på det stedet de fleste av oss har lagt for hat. Rockstar Vancouver ser ut til å ha sett denne åpningen i markedet, og nå har de kunngjort Bully, et spill som faktisk ser ut til å ha litt til felles med tidligere nevnte Skool Daze.

Bully handler nemlig ikke om å lære seg matematikk, engelsk og sløyd. Her settes du i de slitte joggeskoene til en av skolens urokråker, og spillet lar deg ta igjen mot lærere og bøller som gjør livet surt for deg. I tillegg til å utføre mer eller mindre ondsinnede pek, må du lære deg å navigere deg trygt gjennom alle de mange utfordringene livet på reformskolen Bullworth Academy legger foran deg, og prøve å få litt oppmerksomhet fra en representant for det motsatte kjønn.

Rockstar lover at spillet vil levere et innovativt og originalt gameplay og en humoristisk historie. Mer har de ikke sagt om denne tittelen, annet enn at den er under utvikling for PS2 og Xbox, og skal lanseres i oktober.

Siste fra forsiden