Rogue Trooper blir spill

Den britiske utgiveren SCi Games har kunngjort at de vil gi ut et spill basert på tegneserien Rogue Trooper.

Den britiske utgiveren har sikret seg utgivelsesrettighetene til Rebellion-spillet Rogue Trooper. Spillet er basert på tegneserien av samme navn, som først dukket opp i 1981. I dag er det Rebellion som eier tegneserieselskapet 2000AD, som stod for tegneserier som Rogue Trooper og Judge Dredd.

Spillet foregår i en krigsherjet fremtid hvor du får rollen som en biomodifisert elitesoldat som er en del av en tropp med kloner skapt for å kjempe mot North Republic. Troppen din har blitt forrådt og massakrert, og du er alene med kun ett mål for øyet: Å finne og straffe forræderen som var skyld i massakren.

Rogue er bevæpnet med de aller nyeste eksperimentelle våpnene, og har én viktig fordel som fiendene dine ikke har. Han har nemlig biologiske mikrobrikker hvor personlighetene til hans falne medsoldater er kodet inn, og disse er lagret i våpenet (Gunnar), hjelmen (Helm) og ryggsekken (Bagman). Hver av dem har sin unike ekspertise, noe som tillater Rogue å taktisk utmanøvrere sofistikerte fiender.

Spillet foregår i tredjeperson og blander action med sniking og taktiske elementer. Det kommer med kompleks kunstig intelligens, og lover at det finnes flere veier gjennom kartene. Rogue Trooper kommer i salg høsten neste år, til PS2 og Xbox.

Her er de første skjermbildene fra Xbox-versjonen:

Og slik vil spillet se ut på PlayStation 2:

Siste fra forsiden