Romskip ohoi!

Liker du romskipspill kan du ta en titt på en gigantisk film fra X3: Reunion, samt litt informasjon om Ascarons nye prosjekt, DarkStar One.

X3: Reunion er det til nå mest ambisiøse spillet i X-serien fra tyske Egosoft. Spillet sender deg inn i et dynamisk og levende univers, og puster liv i det med en ekstremt avansert grafikkmotor. Den dynamiske økonomien er mer kompleks enn non gang, og den kunstige intelligensen har fått kraftige oppgraderinger.

Hvis du har god plass på harddisken og helst også sitter med en bredbåndsforbindelse, kan du ta en titt på en 200 MB-stor film fra X3, som nylig har blitt lansert i forbindelse med forrige ukes Games Convention i Leipzig. Den inneholder cirka to og et halvt minutt med video, og som filstørrelsen indikerer, er oppløsningen rimelig høy. Du finner den her:

Tyske Ascaron (kjent for Port Royale, Sacred og Patrician 3) hadde også et romskipspill å vise frem på Games Convention, nemlig DarkStar One. Dette spillet ble vist bak lukkede dører og med massevis av hemmelighetskremmeri, så vi vet fryktelig lite om det. Det vi vet er at det er et 3D romskipspill som fokuserer på action, og at det kommer med rollespillelementer, et realistisk univers du kan reise fritt i og en rik historie som omhandler "galaksens mørkeste øyeblikk".

Siste fra forsiden